Letar du efter ett gatukök i Ronneby?

Mat ligger oss varmt om hjärtat. Vi tror också på nöjda kunder och därför serverar vi mat här i vårt gatukök som vi vet att våra kunder vill ha. Besök Smack-Grillen i Ronneby och prova själv! Vi serverar dagens lunch mellan 11.30-15.00 Måndag -torsdag.

Interiör på Smack grillen

Vi som arbetar här

På Smack-Grillen blir du alltid väl emottagen. Vi vill att du som kund ska trivas och känna dig välkommen. Ett gatukök blir lätt en samlingsplats och det har Smack-Grillen blivit. Vi tar oss tid att prata lite och tycker om när du och dina vänner kommer hit för en matbit eller en kopp kaffe.

Äggmacka

Brett sortiment

Du kan ringa och beställa din mat så är den klar när du kommer förbi och hämtar den. Kanske du föredrar att sitta ner hos oss och äta. Smack-Grillen har ett brett sortiment av korvar. Det finns hamburgare, köttbullar, schnitzel, och en del andra rätter. Det finns något för alla!På lunchen varje vardag serverar vi dagens rätt mellan 11.30-15.00.

Smack grillen utifrån

Nära dig

Smack-Grillen ligger centralt och nära dig i Ronneby. Vårt gatukök har funnits länge och vi har många stamkunder som besöker oss. Vi välkomnar också hela tiden nya kunder till vår gatukök. Hos oss hittar du det mesta som du kan tänkas behöva.

Smack grillen
Karlskronavägen 15
Ronneby, CO 372 37

Telefon 

0457-141 43Öppettider

Måndag - Torsdag 10:00 - 15:00

Fredag - Söndag Stängt